fbpx

Download nu gratis het e-book ‘Screenen in 7 stappen’

Het e-book ‘screenen in 7 stappen’ geeft je een voorproefje van de manier waarop de bewegingsmogelijkheden van de klant of patiënt onder de loep worden genomen.

Een opsomming van de topics die aan bod komen in dit e-book.

1. 7 screeningsoefeningen

die bij een volwaardig vermogen van elk relevant gewricht een gepaste actie uitlokt. Het uitblijven van de gewenste actie van het gewricht kan duiden op een bewegingsbeperking.

2. De argumentatie

voor de selectie van de screeningsoefeningen wordt uitgebreid besproken. Dit zou je enkele nieuwe inzichten kunnen bieden die jouw aanpak van de klant of patiënt kan vervolledigen.

3. Een praktische checkbox

met de mogelijke compensatiepatronen die kunnen optreden tijdens het screenen van de klant of patiënt. Het geeft je de mogelijkheid om onmiddellijk te experimenteren met het screeningsprotocol.

Je bent slechts één stap verwijderd

Dankzij het e-book kan je onmiddellijk aan de slag met het screeningsprotocol. Start vandaag nog met een baanbrekende trainingsmethodiek die écht een verschil maakt voor je patiënten of klanten.

Remotion Training

Met Remotion Training® beschik je over een screeningstool op basis van lichaamsbewegingen die de oorzaak van pijn en het gebrek aan bewegingsrendement blootlegt.

Contacteer ons voor verdere vragen!

Contact

info@remotiontraining.be

0488/377 225

Copyright © 2020 Remotion Training