Remotion Training® workshop

Tijdens een 3 uur durende workshop, gaan we met de belangrijkste onderdelen en oefeningen die aan bod komen in Level 1 en Level 2 aan de slag. Ideaal om je kennis nog eens op te frissen of op korte tijd de basis onder de knie te krijgen. Zo doe je aardig wat kennis op, zonder al te veel tijd te moeten investeren.

Je gaat in een klein groepje aan de slag, waardoor je van kortbij begeleid wordt, heel wat feedback krijgt en deze snel kunt vertalen in de praktijk.

TOPICS DIE AAN BOD KOMEN

  • Mobilizer: Oefeningen die de mobiliteit van de patiënt/klant ten goede komen. Er wordt ook aangeleerd hoe compensaties gecorrigeerd kunnen worden.
  • Observatie: Je leert observeren en corrigeren
  • Activatie bilspier: We focussen op het activeren en versterken van de bilspier. Je leert opbouwen van een basisniveau naar meer uitdagende vormen.
  • Loaded movement: Driedimensionale bewegingsvormen worden je aangeleerd, waarbij het belangrijk is geregeld nieuwe prikkels te voorzien. Extra gewichten zorgen voor de toename van deze intensiteit.
  • Flows: Aaneenschakelingen van oefeningen die de mobiliteit en complexiteit laten stijgen. Een 10-tal flows worden onder de loep genomen. Ideaal om nieuwe prikkels en variatie te voorzien.

KAN REMOTION TRAINING IETS VOOR JOU
BETEKENEN?
CONTACTEER ONS DAN!