OVER REMOTION
TRAINING

Deze nieuwe trainingsmethodiek en behandelfilosofie is op maat gesneden van professionals. De klassieke technieken worden uitgebreid, met een waaier aan tools om aan de slag te gaan met actieve revalidatie. Lichaamsbeweging wordt ingezet als werkinstrument om bewegingsbeperkingen en blokkades weg te werken. Bewegen gaat soepeler, vrijer en vaak ook compleet pijnvrij.

Als startende professional beschik je over een unieke werkwijze om je patiënten of klanten krachtdadig verder te helpen, maar ook de ervaren rot ontdekt tal van aanvullende tools.

WAT IS HET JUIST

De basis van deze methodologie wordt gevormd door het screenen van lichaamsbewegingen. Deze observaties leiden uiteindelijk naar de oorzaak van de pijnklacht of het gebrek aan bewegingsrendement. Maar het blijft niet bij observeren, je gunt het lichaam ook opnieuw bewegingsmogelijkheden.

Deze methode is uniek in België en biedt tal van nieuwe inzichten. De patiënt of klant krijgt oefeningen op maat voorgeschoteld, terwijl de pijn efficiënt en succesvol wordt aangepakt. Niet alleen in de praktijk, ook in het dagelijks leven ervaart de patiënt meer bewegingsvrijheid.

OVER MATTHIAS

Conditietrainer bij RSC Anderlecht, de Vlaamse Taekwondo Bond en Tennis Vlaanderen zijn maar enkele ronkende titels op het CV van Matthias. Met meer dan 10 jaar topsportervaring op de teller, specialiseerde hij zich in het verhelpen van pijnklachten bij mensen.

Met Remotion Training® bracht hij een unieke en doeltreffende behandelingsmethodiek op de markt. Als veelgevraagd spreker krijgt hij meermaals de kans zijn aanpak uit de doeken te doen.

KAN REMOTION TRAINING IETS VOOR JOU
BETEKENEN?
CONTACTEER ONS DAN!